Palvelemme rengasasioissa tänään lauantaina 9-14. Tervetuloa!

Tänään lauantaina 4.5. palvelemme ilman ajanvarausta klo 9-14. Tarvitset sitten uudet renkaat tai vanteet, jos sinulla on korjausta kaipaava rengas, niin olemme paikalla sinua varten.

Olemme täyden palvelun rengasliike, joka vastaa sekä yksityis- että ammattiautoilijoiden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaat, erikoisvanteet, MP-renkaat, raskaankaluston renkaat sekä ajokoneiden renkaat. Tarjoamme asiakkaillemme alan viimeisimmät uutuudet ja tunnetut tuotemerkit. Valikoimamme on laaja ja varastostamme löydät aina vaihtoehtoja myös sieltä huokeammasta kategoriasta. Ja jos varastosta ei juuri sinulle löydy oikeaa tuotetta, laajan hankintaverkostomme ja loistavan ketjumme vahvuuden myötä pystymme sinulle ne nopeasti hankkimaan.

Tutustu meihin lisää www.rengaskeskus.fi

TERVETULOA!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>