Seinäjoen Rengaskeskus Oy palvelee nyt myös lauantaisin 9-13.

Syksyn renkaanvaihtokausi on alkanut ja kiireet sen myötä rengasliikkeessämme. Olemme varautuneet tulevaan talviajokauteen erinomaisilla tuotteilla, etunenässä Michelin uutuus X-Ice North 4 nastarengas. Myös henkilökuntaa asennuspuolelle on lisätty ja näin pystymme suoriutumaan nopeasti kasvaneesta kysynnästä. Laajasta valikoimastamme löydät erinomaiset vaihtoehdot niin henkilö- kuin pakettiautoon. Valikoimassa on sekä nasta- että kitkarenkaita ja moneen makuun.

Palvelemme arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-13. Renkaanvaihdon lomassa voit nauttia kupillisen kuumaa kahvia ja lukea päivän aviisin. Siistissä myymälässämme aika kuluu joutuisasti ja saat autosi avaimet reippaalta henkilökunnaltamme renkaanvaihdon jälkeen.

Tarjouspyynnön voit jättää tästä.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>