Kaipaako autosi piristystä? Näyttävällä MAK Icona vanteella ja laadukkaalla Point-S Summerstar 3+ renkaalla päivität autosi ulkoasun edullisesti!

Uusin Summerstar- rengassukupolvi kuuluu samaan luokkaan kuin Euroopan suurimpien rengasvalmistajien suunnittelemat renkaat.

Summerstar 3+:ssa on umpinainen ja tiivis ulkopuolen olka-alue, jäykät pitkittäisurat keskellä ja avoin sisäpuolen olka-alue.

Se on suunniteltu varmistamaan optimaalinen renkaan kosketuspinta ja jakaa rengaspaine tasaisesti, jolloin renkaan kulutuskestävyys, käsiteltävyys ja jarrutusmatka paranevat.

Renkaan kulutuspinnan kuviointi (pintakuvio) vaikuttaa ratkaisevasti renkaan laatuun. Mitä pidemmälle kuvio on teknisesti kehitetty, sitä parempi on renkaan suorituskyky.

Summerstar Sport 3 + on suunniteltu nimenomaan tätä silmällä pitäen.

Optimoitu urasuhdeluku ja jäykät rengaspalat vähentävät vierintämelua ja parantavat jarrutustehoa. Kulutuspinnan seos varmistaa erittäin hyvän pidon ja pienen vierintävastuksen.

Seinäjoen Rengaskeskus Oy on paikallinen ja palveleva rengasliike. Olemme rengastaneet autoilijoita lähes 30 vuoden ajan. Valikoimastamme löytyy renkaat niin henkilö- kuin pakettiautoihin sekä moottoripyöriin. Myös raskaan kaluston uudet renkaat ja huolto onnistuu kauttamme.

Palvelemme Seinäjoella, Päivölänkatu 32-34, arkisin 8-17.

Tutustu lisää kotisivuillamme!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>