Kesärengaskausi lähestyy, täyden palvelun rengasliike Seinäjoen Rengaskeskus Oy palvelee pääsiäislauantaina 9-13, tervetuloa!

Seinäjoen Rengaskeskus Oy palvelee kaikissa rengasasioissa. Olipa tarpeesi uusille renkaille, vanteille tai renkaan korjaukselle, löydät Päivölänkatu 32:ssa sijaitsevasta liikkeestämme avun. Kun asioit kanssamme, me huolehdimme siitä, että saat juuri sinun autoosi ja tarpeisiisi sopivat renkaat. Ja odotellessa voit nauttia kupin maistuvaa kahvia siisteissä odotustiloissamme.

Meillä on varastossa laaja valikoima renkaita sekä henkilö- ja pakettiautoihin että raskaan kuljetuskaluston ajoneuvoihin. Myös moottoripyörän renkaat kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Näin kesän kynnyksellä auton tuunaminen kiinnostaa monia ja pystymmekin tarjoamaan kattavan valikoiman erikoisvanteita. Laadukkaat AEZ, Dezent ja Dotz vanteet löytyvät Alcar Finland:n valikoimista. Vanteisiin voit tutustua vanneselaimessa. Tämän kevään uutuustuotteet ovat WheelTrade.fi vannevalikoima. Jos tavanomainen ei kiinnosta, WTF:n valikoimasta löytyy sitten erikoista.

Kauttamme on saatavilla myös rahoitus mahdollisuuden Point-S Rengastilillä. Kesän, miksei myös tulevan talven, tarpeisiin on saatavilla 12 kk:n kuluton ja koroton maksuaikakampanja. Tutustu ja lue lisää kotisivuiltamme.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>