Hanki talvirenkaat nyt täysin ilman korkoja tai muita kuluja jopa 12 kk maksuajalla Point-S -rengastilillä! Winterstar-nastarenkaat kuuluvat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimpiin – nyt kannattaa tutustua! Kampanja-aika marraskuun loppuun asti.

Pitoa kaikissa olosuhteissa

Winterstar-nastarengas on kehitetty varmistamaan ajoneuvon hallinta kaikissa olosuhteissa. Yhteistyössä maineikkaan eurooppalaisen valmistajan kanssa kehitettyjen renkaiden tekninen suorituskyky on erinomainen. Sen pito-ominaisuudet takaavat turvallisen ajon niin kuivalla, lumisella kuin jäiselläkin tienpinnalla.

Winterstar-renkaat valmistetaan ainutlaatuisesta pii-kumiseoksesta, joka parantaa niiden kiihdytys- ja jarrutusominaisuuksia.

Vaihteleviin talviolosuhteisiin erinomaisesti soveltuva ja ajossa hiljainen rengas on kehitetty ja valmistettu Euroopassa.

Parasta mahdollista pitoa varmistavat suomalaiset, maailman johtaviin nastavalmistajiin kuuluvan Tikka-yhtiön Eko-nastat.

Winterstar-nastarenkaat (ST) nyt kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla!

Winterstar on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimpia renkaita. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi jopa 12 kk kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla Point-S -rengastilillä – kysy lisää jälleenmyyjältäsi! Tervetuloa järkeville rengasostoksille! Tutustu rahoitukseen ja hae luottoa sivuiltamme rengaskeskus.fi

Kampanja-aika 30.11.2016 asti. Alleasennus voidaan sopia myöhemmäksi.

seinajoenrengaskeskus_winterstar_hinnat_125x180_09_2016

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>