Paikallisesti Paree! Rengaskauppiaasi Seinäjoella.

QualityDealer 2011.jpgToimintamme on edelleen laadukasta. Vaikka olemme toimineet nyt reilun vuoden ketjuista ja rengasvalmistajista riippumattomana, ”villinä ja vapaana” rengasliikkeenä, on toimintamme peruskulmakivenä pysynyt laadukas toiminta. Liikkeekkemme on myönnetty Michelin laatusertifikaatti osoituksena laadukkaista työskentelymenetelmistä ja myyntityöstä rengasalalla.

Tavoitteenamme on antaa asiakkaallemme laadukas palvelukokemus jossa osaamisemme hyödynnetään asiakkaan hyväksi. Tarjoamme vain laadukkaita tuotemerkkejä, Nokian Renkaat, Goodyear, Michelin, Sava, AEZ, Dezent, Dotz, BBS,  OZ., Sparco, Kronprinz, Metzeler jne..

Annamme aina työllemme takuun. Laatulupauksiimme kuuluu paras mahdollinen työn laatu, osana tätä lupausta pidämme koneemme ja laitteemme hyvässä kunnossa ja ajanmukaisina. Tulevalle kesärengaskaudelle tiloihimme on hankittu uusi asennuskone matalaprofiilirenkaille aina 32″ kokoon asti ja uusi tasapainotuskone jolla pystytään kiinnittämään 4-6 pulttiset vanteet pultinreistä.

 

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen rengaskauppiaaseesi. Kahvipannu on kuumana arkisin kello 8.00 – 17.00

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>