Nastarengas tai kitkarengas, talvea on vielä jäljellä. Tule käymään, tarkistetaan onko autossasi alla sopiva talvirengas.

Talvi.jpg Talvi jatkuu, varastostamme erinomaisella saatavuudella seuraavia rengasmerkkejä: Nokian Renkaat, Goodyear, Michelin, Sava ja Ässä uusiorenkaat. Asennus onnistuu heti ja voit samalla nauttia kahvit odottaessasi. Hyvä talvirengas on halpa henkivakuutus.

 

Jos suunnittelet hiihtolomamatkaa, kannattaa tarkistuttaa talvirenkaistasi myös ilmanpaineet. Se onnistuu vaivattomasti odottaessasi veloituksetta.

 

Jos ei hiihtäminen kiinnosta ja on jo kevättä rinnassa, on varastoomme saapunut myös moottoripyörän renkaat. Ota vanteet joukkoon ja tule varmistamaan ajokauden aloitus hyvissä ajoin. Valikoimissamme Metzeler, Pirelli ja Michelin mp- renkaat.

Yksi vastaus to “Nastarengas tai kitkarengas, talvea on vielä jäljellä. Tule käymään, tarkistetaan onko autossasi alla sopiva talvirengas.”

  1. Piia-Pauliina

    Voiko ilmanpaineet tulla tarkistamaan ilman ajanvarausta?

     

    Kyllä voi, palvelemme arkisin kello 8.00 – 17.00. Tervetuloa!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>