Laatusertifioitu rengasliike palveluksessasi

Michelin_quality_dealer_outlined.jpg 

Seinäjoen Rengaskeskus Oy on A-Test Consulting:n ja Michelin- rengasvalmistajan toteuttaman rengasalalle suunnitellun laatujärjestelmän viimeisin saavuttaja. Seinäjoen Rengaskeskus Oy täytti asetetut laatukriteerit kirkkaasti ja on näin valmis alan koviin haasteisiin jatkossakin.

Vuoden 2008 aikana yritys ajoi toimintaansa sertifioinnin vaatimaan kuntoon. Paljon ei tarvinnut tehdä, onhan toiminta ollut kunnossa aiemminkin. Huomio kiinnittyikin dokumentointiin ja asiakkaiden tarkempaan huomioimiseen. Tiedä häntä vaikuttiko prosessi positiivisesti muutenkin kun loppuvuodesta Seinäjoen-Nurmon Yrittäjät ry. valitsi Seinäjoen Rengaskeskus Oy:n Seinäjoen Vuoden yrittäjiksi.

 Tervetuloa tutustumaan paikalliseen rengaskauppiaaseesi.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>